Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Listing highlighted cards - Logo
Leisure in Business
Lees meer
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Plan adviesgesprek
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis Listing highlighted cards - Logo
Leisure in Business
Lees meer
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Plan adviesgesprek

Leisure in Business | 7 maart

Het is eindelijk weer zover! Na drie fysieke edities en een noodgedwongen online editie, mogen we elkaar op 7 maart 2023 weer ontmoeten tijdens Leisure in Business: hét kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst. 

Meld je aan!

Leisure in Business | 7 maart

Het is eindelijk weer zover! Na drie fysieke edities en een noodgedwongen online editie, mogen we elkaar op 7 maart 2023 weer ontmoeten tijdens Leisure in Business: hét kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst. 

Meld je aan!

Meer kennis dan ooit!

Met trots kunnen we melden dat we een bomvol programma hebben en deze editie meer sprekers en partners verwelkomen dan ooit! Je wordt deze dag dan ook bijgepraat over de meest uiteenlopende en actuele onderwerpen als zichtbaarheid, hospitality, warmtepompen, criminaliteit, personeelstekort, marketing, animatie en meer!

Uiteraard demonstreren onze standhouders ook deze editie graag hun producten en/of diensten waarnaast ze je bij zullen praten over actuele ontwikkelingen. 

Dit mag je dus niet missen. Noteer dinsdag 7 maart 2023 alvast in je agenda!

Inspirerende keynote sessies!

Eigenaar FACET Ruimtedenkers in Recreatie

Johan Drenth

FACET neemt je mee om even uit te zoomen boven je bedrijf, gaan verder in de grote kansen voor de recreatiesector, om vervolgens weer af te dalen en concreet te maken hoe je hiermee actief aan de slag kan op je recreatiebedrijf.

Adjunct Directeur HISWA-RECRON

Jeffrey Belt

Het is het afgelopen jaar regelmatig onderwerp van gesprek geweest; criminele praktijken op vakantieparken. Tijdens deze keynote sessie deelt Jeffrey graag zijn visie en ervaringen over dit boeiende onderwerp met je.

Eigenaar Reimers Hotel Consultancy

Willem Reimers

Klantgerichtheid en gastvrijheid in de recreatiebranche. Meneer Reimers - bekend van tv-series 'Mijn tent is top', 'Herrie in het hotel' en 'Knallen in de Horeca' - neemt geen blad voor zijn mond en vertelt graag hoe het hoort.

Onze partners zijn ook aanwezig!

Deze partners zijn als spreker en/of standhouder aanwezig tijdens Leisure in Business en praten je graag bij over hun producten, diensten en actuele ontwikkelingen.

Meld je nu aan!

Leisure in Business vindt op dinsdag 7 maart plaats op de prachtige locatie van Mereveld te Utrecht! Je wilt dit inspirerende kennisevent niet missen. Je kunt je vanaf nu aanmelden! Meld je je aan vóór 5 februari? Dan profiteer je van ons speciale earlybird tarief van € 79,95 voor Stratech-klanten en € 99,95 indien je niet met Stratech werkt. Wees er snel bij!

Aanmelden

Programma Leisure in Businesss 2023

Ons inspirerende programma bestaat uit 4 keynote sessies en maar liefst 20 (!) parallelsessies, verdeeld over 5 parallelsessierondes.

Het belooft een inspirerende dag te worden dus meld je snel aan! 

09:30 - 10:00 uur | Ontvangst

Graag heten wij je vanaf 09:30 uur welkom op de prachtige locatie van Mereveld te Utrecht, waar de thee/koffie en een lekkernij voor je klaar staan!

10:00 - 10:15 uur | Dagopening

Graag heten wij je welkom op hét kennisevent van de recreatiebranche. De dagopening wordt verzorgd door niemand minder dan Klantluisteraar Frans Reichardt.

10:15 - 10:45 uur | Keynote > Johan Drenth van FACET Ruimtedenkers in Recreatie

Als recreatieondernemer moet je in beweging blijven, inspelen op vernieuwingen in de branche en onderzoek doen naar de behoeftes van de doelgroep. Dit lijkt logisch echter zijn veel ondernemers actief met de waan van de dag. Hierdoor is niet altijd oog voor innovatie en vernieuwing. Bij ontwikkeling van een recreatiebedrijven zien we altijd een spanningsveld tussen verschillende aspecten ontstaan, zoals bijvoorbeeld: beleving vs functionaliteit of investering vs exploitatie. Deze confrontatie bemoeilijkt vaak de keuzes voor de ontwikkeling van bedrijven, waardoor ontwikkeling wordt vertraagd. En dat is jammer, want dat gaat ten koste van de vitaliteit van het recreatiebedrijf. De presentatie van FACET neemt je mee om even uit te zoomen boven je bedrijf. We gaan verder in de grote kansen voor de recreatiesector, om vervolgens weer af te dalen en concreet te maken hoe je hiermee actief aan de slag kan op je recreatiebedrijf.

10:45 - 11:15 uur | Keynote > Jeffrey Belt van HISWA-RECRON

Het is het afgelopen jaar regelmatig onderwerp van gesprek geweest; criminele praktijken op vakantieparken. Jeffrey Belt - Adjunct Directeur Leisure en Recreatie van branchevereniging HISWA-RECRON - deelt graag zijn visie en ervaringen met je.

11:30 - 12:00 uur | Keynote > Rondetafelsessie onder leiding van Frans Reichardt & Stratech

Plenaire ronde tafel sessie over actualiteiten in de recreatiebranche. Met gasten uit de branche.

12:00 - 12:55 uur | Lunchpauze

Tijdens de lunchpauze kun je genieten van een heerlijk lunchbuffet. Daarnaast heb je de mogelijkheid onze standhouders te bezoeken en je te laten informeren over hun producten/diensten en ontwikkelingen.

13:00 - 13:20 uur | Parallelsessieronde 1

1A: Alfa Accountants | Een toekomstbestendig (familie)bedrijf, hoe regel je dat?

1B: Effecty | Employer branding: de rol van marketing bij het werven en behouden van personeel in de recreatiebranche

1C: Keyplan | Hoe maak je tijd voor je gasten?

1D: Stratech | Benchmark Update: terugblik 2022, vooruitblik 2023

13:30 - 13:50 uur | Parallelsessieronde 2

2A: Countus | Energietransitie in de recreatiebranche

2B: Amplixs | De Netto Promoter Score (NPS) wordt gezien als 'the ultimate question', maar levert het ook 'the ultimate answer'?

2C: Libelnet | TOPgast platform 2.0

2D: Snakeware | The browser is the future for digital

14:00 - 14:20 uur | Parallelsessieronde 3

3A: ICY | Energiebesparing binnen de recreatiebranche

3B: Holiday Media | Doe je voordeel met de tips voor het sneller maken van je website en online boeken

3C: Deployteq | Datagedreven in je eigen marketing kanalen

3D: Recreatheek | Software als oplossing voor betere animatie

14:40 - 15:00 uur | Parallelsessieronde 4

4A: Qenner | Channel Manager: alle ins en outs

4B: Red Online Marketing | Hoe je jouw recreatiebedrijf onderscheidend maakt in deze digitale wereld

4C: WeMa Mobile | Onderwerp volgt binnenkort!

4D: Ginder | Manieren om de omzet te verhogen met behoud van de marge

15:10 - 15:30 uur | Parallelsessieronde 5

5A: ABN AMRO | Vakantieparken & campings, what's next?! De economische vooruitzichten en de concrete kansen die dat oplevert

5B: Shopping Minds | Realtime koppeling Shopping Minds met Stratech: relevantere communicatie voor De Leistert aan de hand van data

5C: Travelmark | Online publisher die relevante traffic levert naar je website

5D: Stratech | Dynamic pricing in de recreatiebranche: enkele praktijkcases

 

15:40 - 16:30 uur | Keynote > Willem Reimers van Reimers Hotel Consultancy

Plenaire sessie over klantgerichtheid en gastvrijheid in de recreatiebranche. Meneer Reimers - bekend van tv-series 'Mijn tent is top', 'Herrie in het hotel' en 'Knallen in de Horeca' - neemt geen blad voor zijn mond. Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort.

16:30 uur | Dagafsluiting

Tijdens de afsluitende borrel heb je onder het genot van een hapje en drankje tijd om na te praten met collega recreatieondernemers en andere branchegenoten zodat je vol bepakt met ideeënnoviteiten en kennis huiswaarts keert!

Aanmelden

Onze Leisure Specialist staat je graag te woord!

Voor vragen over Leisure in Business - of andere vragen met betrekking tot onze producten of dienstverlening - kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen! Of meld je aan voor de Updateservice om op de hoogte te blijven.

Contact onze specialist Aanmelden updateservice Leisure Specialist Jasper Mannessen

"Graag ontmoet ik jou persoonlijk tijdens Leisure in Business"

Jasper Mannessen
Leisure Specialist

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

Recreatiepark De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

Leisure in Business: hét kennisevent dat je niet mag missen!

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech