Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Blog - Kennis - Featured image - Terugblik LIB
Leisure in Business
Terugblik
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Plan adviesgesprek
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis Blog - Kennis - Featured image - Terugblik LIB
Leisure in Business
Terugblik
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Plan adviesgesprek
Nieuws & Kennis Blog | Stratech Leisure

Lees in 1 minuut

Gepubliceerd op 03-04-2020

Nieuws Reserveringssysteem
Stratech Leisure

Marketing

Nieuw: Recreatie Vouchers

Stratech heeft Voucher functionaliteit, waarmee Recreatie Vouchers eenvoudig kunnen worden verwerkt in het reserveringssysteem, gereed!

In de recreatiebranche zien we dat, als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, reserveringen worden geannuleerd.

Om het omboeken van reserveringen voor jou zo eenvoudig mogelijk te kunnen maken, hebben wij in ons reserveringssysteem Voucher functionaliteit ontwikkeld!

In de recreatiebranche zien we dat, als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, reserveringen worden geannuleerd. Veel van die reserveringen zijn al (deels) betaald. Om de recreatieondernemer zoveel mogelijk te kunnen ondersteunen heeft HISWA-RECRON een voucherregeling opgesteld.

In aansluiting hierop hebben we speciaal voor onze klanten Voucher functionaliteit ontwikkeld, waarmee eenvoudig Recreatie Vouchers kunnen worden gegenereerd. Deze vouchers hebben de waarde van de door de gast reeds betaalde som, en kunnen vervolgens worden gebruikt als (aan)betaling voor een nieuwe reservering. Zo kun jij als recreatieondernemer de gevolgen voor liquiditeit uitsmeren over langere periode!

Mogelijkheden van de Voucher functionaliteit

Ontdek in onderstaande video de mogelijkheden van de Voucher functionaliteit. Hierin wordt naast het aanmaken en uitgeven van vouchers, ook aandacht besteed aan het automatisch e-mailen van vouchers aan gasten en aan het verkrijgen van inzicht in de voucherstatistieken:

 

Inzicht in Voucher statistieken

Naast de verwerking van vouchers en de boekhoudkundige afhandeling in onze software, is inzicht in de uitgifte van de vouchers van cruciaal belang. Met behulp van Stratech Insight, dé tool voor optimaal inzicht in de management informatie van je recreatiebedrijf, heb je inzicht in alle statistieken rondom je vouchers. Hoeveel vouchers heb je reeds uitgegeven? Wat is de waarde van deze vouchers en wat is de waarde van de vouchers die reeds zijn ingewisseld? En hoe verhoudt zich dit over de tijd? Allemaal vragen waarop je met één druk op de knop antwoord hebt!

Recreatie Vouchers dashboard - Stratech Insight

Dashboard 'Vouchers' in Stratech Insight

Online demonstratie Recreatie Vouchers

Onlangs hebben wij in samenwerking met HISWA-RECRON een online demonstratie georganiseerd waarin we toelichten hoe je als recreatieondernemer het beste kunt omgaan met de verwerking van Recreatie Vouchers. Tijdens dit webinar is aandacht besteed aan onder andere het uitgeven en inwisselen van vouchers, daarnaast komen aspecten als de richtlijnen van de Autoriteit Consument en Markt, de boekhoudkundige verwerking en btw-afdracht ook aan bod. Bekijk hier de opname van de online demonstratie terug.

Wij maken recreatiebedrijven beter

Reserveringssysteem

Samen de top bereiken met de beste totaaloplossing

We automatiseren alle belangrijke processen op en rondom jouw recreatiebedrijf wat jou meer tijd, gemak en efficiency oplevert.

Ontdek Stratech Booking

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩