Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Blog - Kennis - Featured image - Terugblik LIB
Leisure in Business
Terugblik
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Plan adviesgesprek
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis Blog - Kennis - Featured image - Terugblik LIB
Leisure in Business
Terugblik
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Plan adviesgesprek
Nieuws & Kennis Blog | Stratech Leisure

Lees in 2 minuten

Gepubliceerd op 13-01-2021

Nieuws Reserveringssysteem
Stratech Leisure

Marketing

Self Service van het hoogste niveau: Check- in Kiosk!

Sterk staaltje samenwerking tussen Adchieve en Stratech zorgt voor méér boekingen die via de eigen website worden gemaakt.

Self Service van het hoogste niveau en een heel mooi voorbeeld van een sterk staaltje samenwerking tussen C.A.T. Control Systems en Stratech: de Check- in Kiosk.

Deze kiosk is ontwikkeld in samenwerking met Camping Julianahoeve en onlangs door ze in gebruik genomen, waardoor hun gasten vanaf nu receptieloos kunnen inchecken!

De recreatiemarkt blijft in beweging. Ook in het afgelopen jaar. Waar de reserveringen eerst aanzienlijk tegenvielen, namen ze rond de zomer in sneltreinvaart toe. Mensen bleven in Nederland en wilden maar wat graag gewoon vakantie vieren.

Binnen de recreatiemarkt was dit een grote meevaller, al bracht dit ook problemen met zich mee. Lange wachtrijen bij de receptie en daardoor moeite met het realiseren van de anderhalve meter afstand. Dit resulteerde in de dringende behoefte om de druk op de receptie te verminderen.

Check- in Kiosk

Daar waar zowel C.A.T. Control Systems als Stratech - al jarenlange samenwerkingspartners - altijd meebewegen in de recreatiemarkt, werd gezamenlijk gezocht naar de invulling van deze behoefte. Een oplossing waarmee we de gastdoorstroom kunnen bevorderen, waardoor we enerzijds de receptie kunnen ontlasten en anderzijds de gastbeleving kunnen optimaliseren. Self Service van het hoogste niveau: de Check- in Kiosk.

Hoe werkt deze Check- in Kiosk nu eigenlijk?

De Check- in Kiosk biedt recreatieparken de mogelijkheid om het volledige incheckproces van de receptiemedewerker over te nemen. De Kiosk heet de gast welkom, checkt of de gast een openstaand saldo heeft en biedt de gast in dit geval de mogelijkheid om deze direct via de geïntegreerde pinterminal te voldoen. Vervolgens wordt de CAT Card voor toegang tot en betaling op het park uitgegeven. Het is ook mogelijk om hierbij een combinatie te maken met kentekenherkenning voor de toegang. Uiteraard zijn alle gegevens rondom de reservering afkomstig uit het reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise en worden alle gegevens rondom het incheckproces direct weer teruggeschreven.

Bijkomend voordeel van de Check- in Kiosk: late arrivals hebben geen hinder van een gesloten receptie, maar kunnen op basis van een code gewoon hun transactie voltooien en toegang tot het park krijgen. Zo kan de gast, ongeacht de aankomsttijd, vrijwel direct lekker van zijn/haar vakantie gaan genieten!

Bekijk in onderstaande video de werking van de Check- in Kiosk bij Camping Julianahoeve.

 

 

 

Sterk staaltje samenwerking

Dat de Check- in Kiosk werkt is een feit. In samenwerking met Camping Julianahoeve, waar nauw contact mee is geweest om de wensen ten aanzien van de Check- in Kiosk in kaart te krijgen en de techniek af te stemmen, hebben C.A.T. Control Systems en Stratech dé perfecte oplossing weten te realiseren. Een grote stap vooruit, een heel mooi voorbeeld van een sterk staaltje samenwerking. Zo zie je maar dat de samenwerking tussen 'best in class' partners resulteert in mooie innovaties!

Check- in Kiosk op locatie Camping Julianahoeve

De Check- in Kiosk op locatie van Camping Julianahoeve. V.l.n.r. Kumar van Geffen | Account Manager Stratech, Sandy Troost van Oeveren | Directeur Camping Julianahoeve en Ruud Sieraad | Account Manager C.A.T. Control Systems.

Wij maken recreatiebedrijven beter

Reserveringssysteem

Samen de top bereiken met de beste totaaloplossing

We automatiseren alle belangrijke processen op en rondom jouw recreatiebedrijf wat jou meer tijd, gemak en efficiency oplevert.

Ontdek Stratech Booking

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩