Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Download brochure
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Download brochure
DIGITAL PARTNER

Adchieve

Adchieve is officieel Google Hotel Ads-integratiepartner en advertising automation-software. Adchieve maakt adverteren op grote schaal gemakkelijk door de inzet van slimme mensen, data science en automation. Klanten kunnen door de software beter sturen op KPI’s en resultaten uit advertenties op Google of Facebook en op Marketplaces als Amazon.

Google Hotel Ads

Tripadvisor

SEA en text Ads optimalisatie

www.adchieve.com/nl

De beste totaaloplossing

DIGITAL PARTNER

Adchieve

Adchieve is officieel Google Hotel Ads-integratiepartner en advertising automation-software. Adchieve maakt adverteren op grote schaal gemakkelijk door de inzet van slimme mensen, data science en automation. Klanten kunnen door de software beter sturen op KPI’s en resultaten uit advertenties op Google of Facebook en op Marketplaces als Amazon.

Miljoenen reizigers gebruiken Google om voorafgaand aan een reis te zoeken naar dé perfecte accommodatie tegen de beste prijs. Help reizigers om jouw accommodatie te vinden!

Als recreatieondernemer in de verblijfsrecreatie kun je via Google Hotel Ads en Tripadvisor directe boekingen realiseren tegen aantrekkelijke voorwaarden. Directe boekingen zijn veelal goedkoper dan de hoge commissies op boekingsplatformen als Booking.com. Bovendien ben je bij een directe boeking zelf eigenaar van klantdata en kun je zelf jouw cross- en upsell verzorgen.

Google Hotel Ads integratiepartner

Google raadt een integratiepartner aan als het gaat om het onboarden op Google Hotel Ads. Een integratiepartner als Adchieve kan, vanwege bestaande koppelingen, sneller schakelen en is dus flexibeler. Bovendien profiteer je meteen van alle expertise. Daarover zei Nicolas Dussart - Global Business Development lead for Strategic Partnerships - van Google al eens:

“Integratiepartners als Adchieve maken het mogelijk jouw rates real time te delen met gebruikers van Google. Omdat Adchieve al geconnect is met Google, hoeven property’s geen eigen API/API-codes te ontwikkelen. Je profiteert, naast de daadwerkelijke connectie, ook van alle service en expertise die Adchieve biedt, zoals campagnemanagement.”

Producten en diensten

Integratie in 3 stappen
Adchieve onboard je op Google Hotel Ads in drie stappen:

  • Ze sturen een feed met je properties naar Google
  • Ze maken een koppeling met jouw reserveringssysteem
  • Ze verzorgen dynamische landingspagina’s die converteren

SEA en Text Ads-optimalisatie
Bij Adchieve sla je twee vliegen in één klap. De ppc management-software van Adchieve kan namelijk ook jouw travel-tekst ads een boost geven door:

  • Uitgebreide campagne-creatie: Adchieve biedt uitgebreide opties voor het creëren van campagnes. Geef elk hotel een eigen campagne of plaats alle hotels in één campagne en zet targeting optimaal in. Zo lopen je campagnes geautomatiseerd en zijn ze altijd up-to-date!
  • Verschillende biedstrategieën Adchieve heeft ruime ervaring met bidmanagement en adviseert je graag over de juiste biedstrategie, zowel voor Hotel Ads als tekst ads. Begin bijvoorbeeld met Google Hotel Ads op basis van daadwerkelijke verblijven met de commissie per verblijf-strategie of kies voor cpc en bepaal tevoren wat een boeking mag kosten.

Bied-algoritme op maat & booking arrival window
Aanvullend creëert Adchieve ook nog klantspecifieke biedalgoritmes. Super-bruikbaar in de reisbranche! Bij tekst ads kunnen zij je actuele beschikbaarheid en seizoenspieken in het algoritme meenemen, zodat je het juiste geld op het juiste tijdstip uitgeeft.

Aanbod plaatsen op andere platformen
De samenwerking met Adchieve stelt klanten van Stratech in staat om hun aanbod ook op meerdere platformen te plaatsen als Google Ads, Facebook, Google Hotel Ads, Tripadvisor en Trivago.

Stratech en Adchieve sluiten naadloos op elkaar aan als het gaat om ervaring in de reis- én softwarebranche. (Potentiële) klanten profiteren optimaal van ons sterke partnership.

Rudolph Dekker

Strategic Accountmanager Travel bij Adchieve

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact op met Adchieve via onderstaande contactgegevens:

  www.adchieve.com/nl 
  rudolph.dekker@adchieve.com 
  06 - 41 02 18 80

Samen bieden we jou de beste totaaloplossing!

Wij kiezen er al jarenlang voor om specialist te zijn in de ontwikkeling van ons reserveringssysteem voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! 

Onze partners

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

Recreatiepark De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech