Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Download brochure
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Download brochure
KENNISPARTNER

Campingbeleving

Campingbeleving wordt gerund door Johanna Oosterbaan en Kelly de Best, die beide marketeer in de recreatiebranche én campingeigenaar zijn. Vanuit hun achtergrond en ervaring helpen zij eigenaren van campings en parken om hun bedrijf zichtbaar en herkenbaar te maken, met als doel: meer gasten, meer winst en meer vrijheid.

Strategie / conceptontwikkeling

Marketingprogramma

Website

www.campingbeleving.nl

De beste totaaloplossing

KENNISPARTNER

Campingbeleving

Campingbeleving wordt gerund door Johanna Oosterbaan en Kelly de Best, die beide marketeer in de recreatiebranche én campingeigenaar zijn. Vanuit hun achtergrond en ervaring helpen zij eigenaren van campings en parken om hun bedrijf zichtbaar en herkenbaar te maken, met als doel: meer gasten, meer winst en meer vrijheid.

Producten en diensten

Kelly en Johanna van Campingbeleving helpen eigenaren van campings en parken om hun bedrijf zichtbaar en herkenbaar te maken, met als doel: meer gasten, meer winst en meer vrijheid. Hun visie is dat het belangrijk is dat campinggasten op het internet al kunnen ervaren hoe het zal zijn op de camping. Dat ze zich aangesproken voelen, omdat de camping precies biedt wat zij zoeken.

Het aanbod van Campingbeleving draait om het creëren van een unieke online en offline campingbeleving. Hiervoor onderzoekt zij voortdurend de trends in de markt en de wensen van de campinggasten. Op welke manier nemen zij beslissingen? Welke concepten zijn binnenkort in trek? Kelly en Johanna zijn daarnaast eigenaar van de een van de grootste besloten communities voor campingeigenaren: https://www.facebook.com/groups/Campingeigenaren/. Inmiddels zijn meer dan 400 campingeigenaren aangesloten op dit actieve kennisplatform.

Aanbod van Campingbeleving

Kelly en Johanna runnen samen Campingbeleving. Allebei zijn zij marketeer in de toerismebranche én campingeigenaar (Johanna in Nederland, Kelly in Frankrijk). De vele raakvlakken, kennis van verschillende markten en aanvullende expertises zagen zij als een kans om samen te werken. Het aanbod van Campingbeleving bestaat uit:

Strategie / conceptontwikkeling
Bouw een camping met beleving en maak je camping aantrekkelijk en zichtbaar. Het 1 op 1 VIP traject is erop gericht om met de camping een hogere omzet te behalen door offline en online meer beleving te bieden. Ze ontwikkelen samen een maximale gastbeleving binnen de kansen en mogelijkheden die er zijn. Ze zetten ideeën om naar een nieuwe of verbeterde formule en een ijzersterke presentatie. 

Marketingprogramma
Een uitgebreid programma voor campingeigenaren, waarin ondernemen en marketing centraal staat. In een aantal maanden gaan ze stap voor stap aan de slag om jouw camping beter op te kaart te zetten. Het resultaat: je camping onderscheidt zich van anderen, de creatie van een vakantiebeleving waar jouw gasten nog lang over zullen doorpraten, heel veel praktische kennis waarbij je leert om zichtbaar en (online) vindbaar te worden, een presentatie die gasten overtuigt om bij jou te boeken en een fijn netwerk van collega-campingeigenaren die elkaar helpen.

Websites
De sleutel naar meer tevreden gasten is een ijzersterk online verhaal. Een verhaal dat bezoekers aanspreekt en verleidt om gast te worden. De bezoeker van jouw website wil namelijk graag vol vertrouwen begeleid worden op jouw campingwebsite. Hij wil zien dat jij aandacht hebt voor alle details. Hij wil duidelijkheid, eerlijkheid en geen drempels ervaren bij het boeken. Zij bieden verschillende websitepakketten aan, van eenvoudig (optimalisatie) tot zeer uitgebreid. Met een Campingbeleving website trek je gegarandeerd veel gasten aan! 

Lezingen, workshops en webinars
Regelmatig organiseert Campingbeleving een webinar. Ook worden zij gevraagd voor lezingen, workshops en seminars.

Succesformule Campingbeleving en Stratech

Stratech heeft samen met Campingbeleving al meerdere recreatiebedrijven mogen voorzien van een gebruiksvriendelijke website, inclusief online reserveringssysteem en online boeken.

Campingbeleving adviseert campingeigenaren bij het optimaal presteren van hun website. Het doel is een succesvolle website, die bezoekers aantrekt en potentiële gasten laat boeken. Eén van de belangrijkste factoren bij een succesvolle website is het boekingssysteem. Het laten zien van de beschikbaarheid en het gemak bij het boeken zijn belangrijke indicatoren van een website die resultaat oplevert. Campingbeleving heeft in Stratech een goede partner gevonden, omdat het boekingssysteem Stratech Booking aan alle strenge eisen voldoet die Campingbeleving stelt aan een optimaal presterend websitesysteem.

Wij willen onze klanten het beste uit de markt bieden, zodat de juiste boekingen bij de klanten binnenstromen. Daarom zijn wij zo blij met Stratech Booking. Als wij klanten naar Stratech doorverwijzen weten wij zeker dat onze klanten dezelfde zorg en aandacht krijgen én dat alle nieuwe boekingen uitstekend verwerkt worden.

Johanna Oosterbaan

Eigenaar Campingbeleving

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact op met Campingbeleving via onderstaande contactgegevens:

 Michelstraat 10 | 7021 LV Zelhem
 www.campingbeleving.nl 
 johanna@campingbeleving.nl / kelly@campingbeleving.nl 
  06 - 24 24 97 12

Samen bieden we jou de beste totaaloplossing!

Wij kiezen er al jarenlang voor om specialist te zijn in de ontwikkeling van ons reserveringssysteem voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! 

Onze partners

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

Recreatiepark De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech