Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Download brochure
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Download brochure
ADVIESORGANISATIE

Countus

Countus is in 1924 begonnen als coöperatie van boeren en tuinders.

De specialisten van Countus geloven dat ze ondernemers weer moeten laten ondernemen. Ze laten doen waar ze goed in zijn. Hun droom laten najagen. Zodat zij het beste uit zichzelf halen. En hun bedrijf kunnen laten bloeien en groeien.

Dichtbij

Expertise

Saamhorigheid

www.countus.nl

De beste totaaloplossing

ADVIESORGANISATIE

Countus

Countus is in 1924 begonnen als coöperatie van boeren en tuinders.

De specialisten van Countus geloven dat ze ondernemers weer moeten laten ondernemen. Ze laten doen waar ze goed in zijn. Hun droom laten najagen. Zodat zij het beste uit zichzelf halen. En hun bedrijf kunnen laten bloeien en groeien.

Bedrijfsomschrijving

Countus is vandaag de dag de partner voor ondernemers in de agrarische sector, horeca & leisure, zorg & welzijn en het midden- en kleinbedrijf (mkb). Hun organisatie beschikt over goed opgeleide en ervaren specialisten zoals (register)accountants, subsidieadviseurs, fiscalisten, personeelsadviseurs en juristen. Vanuit 24 vestigingen werken 555 enthousiaste medewerkers voor bedrijven in alle delen van Nederland. Met hun omvang hebben ze zoveel disciplines in huis, dat ze snel kunnen schakelen en veel toegevoegde waarde bieden aan klanten.

Hun doel? "Succesvol en volledig ontzorgde ondernemers. Ondernemers die we proactief van goed advies voorzien en kunnen helpen met onze kennis. Op kantoor, of bij hen thuis. Want succes maken we samen. En delen we samen. Countus. Daar reken je op."

Producten en diensten

Als ondernemer kom je voor veel vraagstukken te staan. Onderwerpen als een effectieve strategie, het optimaliseren van de financiering, het behalen van meer rendement of hoe je kunt beschikken over meer stuurinformatie zijn vraagstukken die horen bij de fase van je onderneming. Wellicht ben je toe aan consolidatie, reorganisatie of overdracht. Eén ding is zeker, wat je vraag ook is: je kunt altijd terugvallen op het advies en de ondersteuning van de specialisten van Countus. Hun kernwaarden zijn dan ook:

  • Dichtbij: Hun kantoor zit bij jou om de hoek. Ze kennen je bedrijf van binnen en buiten. Soms al generaties lang.
  • Expertise: Ze zijn specialisten. Echte nerds. Ze zijn goed in hun vak en pluizen dingen graag tot op de bodem uit. Ze kennen jouw branche en laten dat zien met informatie waar je wat aan hebt.
  • Echt Hollands: Ze zijn begonnen als een coöperatie van ondernemers die geloofden dat ze samen meer zouden bereiken dan alleen. Tot op de dag van vandaag is hun voeten-in-de-klei-mentaliteit onveranderd.
  • Saamhorigheid: Samen verkennen ze nieuwe wegen. Via hun expertiseclubs. Via nieuwe samenwerkingsverbanden. Via nieuwe verbindingen tussen ondernemers. Samen signaleren ze waar kansen liggen.

Partner Countus

Expertiseteam Recreatie & Horeca

Om klanten met een recreatief of horecabedrijf beter van dienst te kunnen zijn, heeft Countus een speciaal Expertiseteam Recreaite & Horeca in het leven geroepen. Dit team bevat recreatiespecialisten die werkzaam zijn voor bedrijven in de recreatiebranche en aanverwante bedrijven. Door hun kennis bijeen te brengen kunnen ze de recreatieondernemer optimaal adviseren. 

We zien dat Stratech veel data uit de (reserverings)systemen kan halen om vervolgens te vertalen tot verbeter- en ontwikkelpunten voor de recreatieondernemer. Dat Stratech van toegevoegde waarde is, blijkt uit de verzameling data en de ontwikkelingen op het gebied van de Benchmark Verblijfsrecreatie. Het is mooi om te zien dat je als twee partijen kunt samenwerken voor het gezamenlijke doel, de klant.

Bertijn Vos & Jesca Wemmenhove

Expertiseteam Recreatie & Horeca

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact op met Countus via onderstaande contactgegevens:

  Dokter Stolteweg 2 | 8025 AV Zwolle
  www.countus.nl 
 zwolle@countus.nl
  088 - 56 57 639

Samen bieden we jou de beste totaaloplossing!

Wij kiezen er al jarenlang voor om specialist te zijn in de ontwikkeling van ons reserveringssysteem voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! 

Onze partners

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

Recreatiepark De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech