Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Download brochure
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Download brochure
DIGITAL PARTNER

Deployteq

Deployteq is een technology-led marketingbureau dat met hun revolutionaire marketing automation platform Deployteq, in combinatie met onze oplossing Stratech Campaign, zorgt voor persoonlijke communicatie met je gast en dus optimale gastbeleving!

Marketing Automation

Segmentatie & personalisatie

Geautomatiseerde campagnes

www.deployteq.com

De beste totaaloplossing

DIGITAL PARTNER

Deployteq

Deployteq is een technology-led marketingbureau dat met hun revolutionaire marketing automation platform Deployteq, in combinatie met onze oplossing Stratech Campaign, zorgt voor persoonlijke communicatie met je gast en dus optimale gastbeleving!

Producten en diensten

Deployteq is een revolutionair Marketing Automation platform. Dankzij de intuïtieve en gebruiksvriendelijke opzet is het voor jou als marketeer eenvoudig om marketing automation flows te bouwen en naadloze klant/gast-ervaringen via elk kanaal te creëren. Maak gebruik van de drag & drop functionaliteiten, uitgebreide segmentatie- en personalisatiemogelijkheden en integraties met al je andere systemen, waaronder Stratech Campaign. Op die manier verlopen zowel je transactionele als commerciële flows als een zonnetje. Communiceren met je gasten is nog nooit zo makkelijk geweest!

Stratech Campaign

Je reserveringssysteem bevat een schat aan waardevolle gast- en reserveringsgegevens, gegevens die noodzakelijk zijn voor een gepersonaliseerde benadering van je gast. Met behulp van Stratech Campaign kun je jouw gasten op basis van deze beschikbare gegevens eenvoudig indelen in voor jou belangrijke segmenten. Op basis van de gemaakte gastsegmenten kun je vervolgens specifieke campagnes inrichten waarmee je de gasten zowel voor, tijdens en na hun verblijf volledig automatisch gepersonaliseerde berichten kunt sturen. Denk hierbij aan berichten per e-mail of sms maar ook via rich communication services (verbeterde variant van sms), push notifications, mobile inbox en in-app messaging.

Enkele voorbeelden:

  • Berichten die je volledig ontzorgen in het financiële proces. denk aan betalingsbevestigingen en betalingsherinneringen.
  • Praktische/informatieve berichten die betrekking hebben op de reservering zoals voorpret, napret, upsell en verlaten boekingsstraat.
  • Commerciële berichten die de gast gepersonaliseerd inspireren op basis van de kennis die je hebt van de gast.

Al meer dan 5 jaar heeft Deployteq een succesvol partnership met Stratech. Via Stratech Campaign maken de klanten van Stratech gebruik van ons innovatieve en gebruiksvriendelijke Marketing Automation platform Deployteq. Onze samenwerking helpt de klanten van Stratech om nog beter met hun gasten in contact te komen door het juiste bericht, op het juiste moment via het juiste kanaal te versturen. Daarnaast is Stratech een hele fijne en mensgerichte organisatie om mee samen te werken. Wij zijn fan!

Marcel van Ziel

International Partner Manager Deployteq

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact op met Deployteq via onderstaande contactgegevens:

 Amersfoortseweg 10e | 3712 BC Huis Ter Heide
  www.deployteq.com 
 hello@deployteq.com
  030 - 698 80 80

Samen bieden we jou de beste totaaloplossing!

Wij kiezen er al jarenlang voor om specialist te zijn in de ontwikkeling van ons reserveringssysteem voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! 

Onze partners

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

Recreatiepark De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech