Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis CTA-Carmen-en-Johanna
[WEBINAR] Terugblik 2023 & Vooruitblik 2024
Claim jouw plekje
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Download brochure
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis CTA-Carmen-en-Johanna
[WEBINAR] Terugblik 2023 & Vooruitblik 2024
Claim jouw plekje
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Download brochure
TOEGANGSCONTROLE

EasySecure

Het cloudplatform voor toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en naadloze integraties.

Automatiseer eenvoudig jullie tijdregistratie, registreer de aanwezigheid van zowel jullie medewerkers als bezoekers en geef contactloos toegang tot verschillende deuren, ruimtes binnen de organisatie en creëer de ultieme customer journey.

Toegangscontrole

Tijd-, aanwezigheids- en bezoekersregistratie

Integraties

www.easysecure.nl

De beste totaaloplossing

TOEGANGSCONTROLE

EasySecure

Het cloudplatform voor toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en naadloze integraties.

Automatiseer eenvoudig jullie tijdregistratie, registreer de aanwezigheid van zowel jullie medewerkers als bezoekers en geef contactloos toegang tot verschillende deuren, ruimtes binnen de organisatie en creëer de ultieme customer journey.

Producten en diensten

EasySecure, opgericht in 2005, is specialist op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en naadloze integraties. Ze werken met verschillende bewezen hardware merken en software oplossingen. Zo bieden ze organisaties flexibiliteit en onafhankelijkheid in het kiezen van de best passende oplossing.

Hierbij heb je de keuze uit draadloze  cilinders, draadloze deurbeslagen, draadloze lockers, kaartlezers, codetableaus, kentekenregistratie, vingerscans en gezichtsherkenning. 

Personeelsleden & gasten kunnen zich gemakkelijk registeren of toegang verkrijgen met hun eigen mobiele telefoon, QR code, keycard, tag/druppel, pincode en kenteken van hun voertuig. Het is tevens mogelijk om dit veilig te regelen met een persoonlijke vinger en/of het gezicht.

EasySecure gelooft in Integratie en best of breed, door deze visie concentreren ze zich volledig op datgene waar ze goed in zijn.

Succesformule EasySecure en Stratech

Door het combineren van het reserveringssysteem van Stratech en toegangsbeheer van EasySecure creëer je een ultieme gastervaring met een unieke contactloze check-in. 

Hoe? De koppeling zet een reservering automatisch om in een digitale sleutel. Beide oplossingen worden als het ware één, waardoor je nooit meer worstelt met het beheren van losse sleutels en toegangspasjes. Gasten krijgen een contactloze toegang tot het vakantiepark, het geboekte vakantiehuis, toiletgebouwen, privé-sanitair of andere parkfaciliteiten zonder dat ze een bezoek aan de receptie hoeven te brengen. Organiseer dit eenvoudig met de mobiele telefoon van de gast, kenteken of een unieke pin- of QR-code. Of geef eenvoudig toegang door gebruik te maken van gezichtsherkenning, waarbij een persoonlijke foto van de gast wordt omgezet in een beveiligde gezichtstemplate.

Het resultaat? Een ultieme gastervaring. De gasten kunnen alvast gaan zwemmen of gebruik maken van andere faciliteiten totdat het vakantiehuis gereed is. De beheerder kan eventueel deuren openen op afstand vanaf elke locatie en die functionaliteit koppelen aan verschillende reserveringssystemen. 

Kortom:

  • Persoonlijke toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheid- en bezoekersregistratie.
  • Creëer een volledig contactloze check-in zonder tussenkomst van de receptie.
  • Gebruik de smartphone als digitale sleutel.
  • Geen gedoe meer met sleutels en dus meer veiligheid, controle en overzicht
  • Eenvoudig (meerdere) locaties beheren in de cloud.

Praktijkcase | Gezichtsherkenning

Recent is door onze partner Libelnet de koppeling gemaakt tussen ons reserveringssysteem en het toegangscontrolesysteem van EasySecure, met het mooie resultaat dat gasten van Camping Julianahoeve op basis van gezichtsherkenning toegang tot het zwembad kunnen verkrijgen. De betreffende foto's hiervoor kunnen via de Mijn Omgeving van Stratech-RCS Enterprise worden geüpload, van waaruit vervolgens de synchronisatie plaatsvindt. 

Partner EasySecure

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact op met EasySecure via onderstaande contactgegevens:

  Corkstraat 46E | 3047 AC Rotterdam
  www.easysecure.nl 
 info@easysecure.com 
  085 - 015 00 00

Samen bieden we jou de beste totaaloplossing!

Wij kiezen er al jarenlang voor om specialist te zijn in de ontwikkeling van ons reserveringssysteem voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! 

Onze partners

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

[WEBINAR] Terugblik 2023 & Vooruitblik 2024. Claim jouw plekje!

Geen omkijken meer naar boekingen voor De Wâldsang

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech