Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis CTA-Carmen-en-Johanna
[WEBINAR] Terugblik 2023 & Vooruitblik 2024
Claim jouw plekje
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Download brochure
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis CTA-Carmen-en-Johanna
[WEBINAR] Terugblik 2023 & Vooruitblik 2024
Claim jouw plekje
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Download brochure
KENNISPARTNER

Ginder

Ondernemerschap.

Ondernemen in de vrijetijdssector is prachtig. En een vak apart. Het is een wereld waarin Ginder zich ook thuis voelt. Op basis van hun expertise en ervaring geven zee maatwerkadvies. Zodat bedrijven nu en in de toekomst kunnen floreren.

Advies

Onderzoek

Samen met de ondernemer

www.wijzijnginder.nl

De beste totaaloplossing

KENNISPARTNER

Ginder

Ondernemerschap.

Ondernemen in de vrijetijdssector is prachtig. En een vak apart. Het is een wereld waarin Ginder zich ook thuis voelt. Op basis van hun expertise en ervaring geven zee maatwerkadvies. Zodat bedrijven nu en in de toekomst kunnen floreren.

De wegen naar succes openen

Logiesondernemers, detaillisten, horecaondernemers en leisure-ondernemers. Zoveel bedrijven, zoveel vraagstukken. Welke kant moet ik op om mijn bedrijf toekomstbestendig te maken? Hoe ga ik mijn ambities werkelijk waarmaken? Het is slechts een kleine greep uit de vele vragen die ondernemers aan Ginder stellen. Stuk voor stuk zoeken ze naar een toekomstbestendig bedrijf. Door opstellen van een businessplan, inzicht in haalbaarheid of ondersteuning in conceptontwikkeling. Een enorme uitdaging waarbij een frisse blik op het vraagstuk helpt. Even uitzoomen en gedegen onderzoek doen. En dan weer voorwaarts op basis van gefundeerde en weloverwogen beslissingen.

De visie van Ginder

Ondernemers geven kleur aan onze samenleving. Ze zijn een belangrijke spil in de economie. Bovendien moeten zij meer dan ooit inspelen op een razendsnel veranderende maatschappij. Dat vraagt van hen voortdurende alertheid en flexibiliteit, continue innovatie en structurele investeringen. Het zijn voorwaarden om bedrijfsdoelstellingen te halen. In hun adviezen neemt Ginder daarom niet alleen de bedrijfsvoering onder de loep, maar brengen. ze ook het krachtenveld rondom de ondernemer in beeld. Wie heeft de ondernemer nodig voor zijn bedrijf of plan? Wat zou vertragend kunnen werken? Ze bespreken dit met de ondernemer om de weg naar succes zo groot mogelijk te maken.

Ginder heeft ruime ervaring met het adviseren van bestaande en nieuwe ondernemers. Van verblijfsrecreatie, hotels, horeca en detailhandel tot musea, zwembaden en attracties. Ze doen het juiste onderzoek naar zowel maatschappelijke uitdagingen als bedrijfskansen. Dat doen ze niet alleen, maar altijd samen met ondernemers. En waar nodig slaan ze ook de brug tussen ondernemer en overheid. Ze zijn gespecialiseerd in haalbaarheidsonderzoeken, bedrijfs- en investeringsplannen, conceptontwikkeling en ruimtelijke ontwikkeling. Daarmee helpen ze ondernemers écht vooruit.

Op het gebied van kennisdeling binnen onze eigen vakgebieden kunnen Ginder en Stratech elkaar goed aanvullen. Door deze mooie samenwerking kunnen we ondernemers in de verblijfsrecreatie nóg beter ondersteunen! Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Sasja Vermeulen

Adviseur Ginder

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact op met Ginder via onderstaande contactgegevens:

  Brugstraat 1a | 5211 VS 's-Hertogenbosch
  www.wijzijnginder.nl 
 iinfo@wijzijnginder.nl 
  088 - 210 02 00

Samen bieden we jou de beste totaaloplossing!

Wij kiezen er al jarenlang voor om specialist te zijn in de ontwikkeling van ons reserveringssysteem voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! 

Onze partners

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

[WEBINAR] Terugblik 2023 & Vooruitblik 2024. Claim jouw plekje!

Geen omkijken meer naar boekingen voor De Wâldsang

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech