Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Download brochure
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Download brochure
ENERGIE MANAGEMENT

ICY

ICY B.V. ontwikkelt voor haar klanten totaaloplossingen die gericht zijn op procesverbetering en energiebesparing.

Door hun jarenlange ervaring weten zij precies wat de bekende struikelblokken voor jou als recreatieondernemers zijn. Het uitgangspunt voor al haar producten is een 'plug and play'- filosofie en een hoge 'Return on Investment'.

Campsite Management

Accommodation Management

Marina Management

www.icy.nl

De beste totaaloplossing

ENERGIE MANAGEMENT

ICY

ICY B.V. ontwikkelt voor haar klanten totaaloplossingen die gericht zijn op procesverbetering en energiebesparing.

Door hun jarenlange ervaring weten zij precies wat de bekende struikelblokken voor jou als recreatieondernemers zijn. Het uitgangspunt voor al haar producten is een 'plug and play'- filosofie en een hoge 'Return on Investment'.

Producten en diensten

ICY is een sterk innovatief bedrijf dat zich met haar producten en diensten met name richt op de leisure- en hospitality branche. Tot haar klantenkring behoren onder andere bungalowverhuurorganisaties, jachthavens, hotelketens en campingbedrijven.

ICY ontwikkelt voor haar klanten totaaloplossingen die gericht zijn op procesverbetering en energiebesparing. Ten behoeve van deze producten ontwikkelen zij zowel hardware als software. Veel van deze producten zijn Cloud georiënteerd waarmee een hoge mate van betrouwbaarheid en flexibiliteit wordt gerealiseerd. Uitgangspunt voor al haar producten is een ‘plug and play’-filosofie en een hoge ‘Return On Investment’. Zij combineren een zo laag mogelijke investering met een kwalitatief hoogstaand product dat lang meegaat. Kwaliteit en duurzaamheid zijn het streven van ICY.

De systemen van ICY

ICY weet door tientallen jaren ervaring in de recreatiebranche precies wat de bekende struikelblokken voor jou als recreatieondernemer zijn. Zij hebben in de loop der jaren op basis van de verhalen van de recreatieondernemer drie systemen ontwikkeld: ICY Campsite Management, ICY Marina Management en ICY Accommodation Management. Alle systemen zorgen ervoor dat jij vanaf de receptie diverse zaken kunt instellen en uitlezen.

ICY Campsite Management en ICY Marina Management
Dé oplossing voor campingeigenaren of eigenaren van jachthavens die de stroomkosten zien stijgen (met name in het voor- en naseizoen) en die regelmatig de camping of jachthaven op moeten om schakelautomaten weer in te schakelen. 

ICY biedt verschillende opties om jouw stroompunten draadloos benaderbaar te maken. Dat kan via een eenvoudig te installeren plug die in het stopcontact geborgd wordt of door een permanentere oplossing zoals een module die in de schakelkast wordt ingebouwd of een volledig stopcontact ter vervanging van het bestaande CEE stopcontact. 

De stroompunten kunnen via de software applicatie van ICY draadloos ingesteld en uitgelezen worden. Zo kun jij de meterstanden of het energieverbruik opvragen, maar kun je ook een Amperelimiet instellen. Gebruikt een gast meer dan waarvoor betaald is, dan wordt het stroompunt kort uitgeschakeld en automatisch weer ingeschakeld, zodat de gast snapt dat hij of zij teveel verbruikt. Je hoeft hiervoor dus niet meer de camping op. 

Daarnaast kun je met dit systeem Thermostaten en rook- en hittemelders voor chalets en sanitair-, receptie- en TD-gebouwen beheren.

ICY Accommodation Management
Dé oplossing voor parkbeheerders die volledig grip en inzicht willen krijgen. Met dit systeem kun je energiebesparende thermostaten instellen op basis van boeking, cv-druk alarmen doorkrijgen, toegang verlenen, rook- en hittemelders uitlezen en nog meer. Volledig beheer van jouw accommodaties dus. 

De toegevoegde waarde zit hem in de koppeling met Stratech. Hierdoor kunnen klanten vanuit één systeem alles regelen, waaronder dus ook de aansturing van de systemen die hierboven benoemd zijn. Dit is voor een klant heel fijn. Boekingen op een campingplaats, jachthavenplaats of een accommodatie worden naadloos doorgegeven aan ons systeem, zodat de apparatuur die aangesloten is op die locatie alleen geactiveerd wordt wanneer dit nodig is. Dit levert enorme besparingen op voor de klant. Door de koppeling van onze systemen met Stratech wordt het klanten in de recreatiebranche gemakkelijk gemaakt om hoge besparingen te realiseren.

René Nederhoed

Directeur bij ICY

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact op met ICY via onderstaande contactgegevens:

  Houtsaachmole 35 | 8531 WC Lemmer
  www.icy.nl 
 verkoop@icy.nl
  088 - 123 13 33

Samen bieden we jou de beste totaaloplossing!

Wij kiezen er al jarenlang voor om specialist te zijn in de ontwikkeling van ons reserveringssysteem voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! 

Onze partners

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

Recreatiepark De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech