Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Download brochure
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Download brochure
DATA MANAGEMENT

Shopping Minds

Wie zijn er op jouw website, waar liggen de interesses en wat is de potentie van jouw site?Met het Cloud Data Platform van Shopping Minds identificeer je de bezoekersprofielen als persoon tijdens elke sessie, op elk apparaat, op elk moment. Zo maken zij de waardevolle bezoekers voor jouw marketing activiteiten inzichtelijk.

Identificatie

Herkenning

Personalisatie

www.shoppingminds.com

De beste totaaloplossing

DATA MANAGEMENT

Shopping Minds

Wie zijn er op jouw website, waar liggen de interesses en wat is de potentie van jouw site?Met het Cloud Data Platform van Shopping Minds identificeer je de bezoekersprofielen als persoon tijdens elke sessie, op elk apparaat, op elk moment. Zo maken zij de waardevolle bezoekers voor jouw marketing activiteiten inzichtelijk.

Producten en diensten

95% van jouw websitebezoekers is anoniem. Identificeer waardevolle bezoekers en realiseer meer omzet. Met de functies in het Data Platform van Shopping Minds behandel je jouw websitebezoeker niet als nummer, maar als persoon. Ook online verkopen is mensenwerk!

Identificaties en herkenning
Wie zijn er op jouw site, waar liggen de interesses en wat is de potentie van jouw site? Met het Cloud Data Platform van Shopping Minds identificeer je de bezoekersprofielen als persoon tijdens elke sessie, op elk apparaat, op elk moment. Zo maakt Shopping Minds de waardevolle bezoekers voor jouw marketing activiteiten inzichtelijk.

  • Identificatie
  • Herkenning
  • Personalisatie
Personaliseer advertenties en media
Bereik de juiste mensen persoonlijk. Binnen Shopping Minds’ platform kun je zelf selecties aanmaken van personen die je wilt bereiken, mogelijk gecombineerd met de customer lifetime waarde. Deze selectie wordt doorgezet naar het door jou gekozen search, social, display, e-mail en/of direct mail kanaal. 

Bespaar kosten. Je kunt bijvoorbeeld een groep uitsluiten die jouw advertenties niet hoeft te zien, bijvoorbeeld klanten die afgelopen dagen het product al hebben gekocht of een lage aankoopintentie hebben, zodat je bespaart op je media uitgaven.

Gepersonaliseerde e-mail
Verstuur relevante informatie. Je kunt gedrag beïnvloeden via e-mail. Op basis van voorkeur uit het profiel (bijvoorbeeld geslacht, merk, prijs, site-gedrag) krijgt de ontvanger relevante inhoud en aanbod te zien in de nieuwsbrief. Door deze persoonlijke aanpak krijg je meer bezoek en betrokkenheid, minder afmeldingen en meer verkopen.
 
Herinner websitebezoekers, zelfs maanden later, aan hun persoonlijke interesses. Met de data uit het platform kun je websitebezoekers mailen die voldoen aan bepaalde kenmerken die je opgeeft. Bijvoorbeeld mensen die geïnteresseerd zijn in een bepaald merk en/of die al meer dan 2 maanden niets hebben gekocht of op je site zijn geweest.

Website personalisatie
Personaliseer het aanbod en verkooptactiek. Zorg voor een aangepaste site tijdens elke sessie, op elk apparaat, op elk moment die past bij persoonlijke interesses. Het platform van Shopping Minds analyseert al het gedrag van de websitebezoekers in realtime. Op unieke wijze kun je wegingen geven aan belangrijke producteigenschappen zodat het aanbod past bij de persoonlijke interesses van de bezoeker en bij jouw marketingdoelstellingen.

First Party Data
Het cloud based platform bestaat uit de marketing applicaties van Shopping Minds gecombineerd met het Data Platform. In het platform wordt in een profiel first party data uit verschillende bronnen op één centrale plek opgeslagen. Met de marketing applicaties wordt de sitebezoeker realtime op verschillende apparaten (desktop, mobiel privé en werk) herkend, het gedrag voorspeld én beïnvloed in alle communicatiekanalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact op met Shopping Minds via onderstaande contactgegevens:

 Vondellaan 136 - 140 | 3521 GH Utrecht
  www.shoppingminds.com 
 strategie@shoppingminds.com
  085 - 40 17 313

Samen bieden we jou de beste totaaloplossing!

Wij kiezen er al jarenlang voor om specialist te zijn in de ontwikkeling van ons reserveringssysteem voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op! 

Onze partners

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

Recreatiepark De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech