Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Download brochure
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Download brochure

Boerderijcamping De Hinde kiest voor gemak en eenvoud met Stratech Booking

Boerderijcamping De Hinde werkt sinds de oprichting van het bedrijf met Stratech Booking. Vooral het gemak en de flexibiliteit van het programma zorgen ervoor dat de eigenaren genoeg tijd overhouden voor andere activiteiten. Zij waren – samen met een groep andere klanten – nauw betrokken bij de doorontwikkeling van Stratech Booking. 
“Dankzij Stratech Booking komt 80% van alle reserveringen via online boeken binnen.”
Highlights:
  • Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik
  • Betaalbaar
  • Tijdbesparing
Ontdek Stratech Booking
Heb je vragen?
Contact onze specialist

Met hun input en ervaringen hebben ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de vernieuwde versie van het online reserveringssysteem. René en Dora Buist vertellen over de ontwikkeling die De Hinde heeft doorgemaakt en de rol van Stratech Booking hierin.

Ontstaan uit het akkerbouwbedrijf van de familie

Boerderijcamping De Hinde – gelegen aan de rand van Dronten – is vier jaar geleden opgestart door René en Dora Buist. De boerderij zelf is al ruime tijd in het bezit van de familie: het stel is de derde generatie die het akkerbouwbedrijf voortzet. René en Dora hadden bij de overname echter vernieuwende plannen met het bedrijf. Het was hun droom om er een boerderijcamping van te maken! Zo is de kleinschalige en gemoedelijke gezinscamping ontstaan, met voor de kinderen veel (agrarisch) vermaak. "Op de boerderij zijn onder andere kippen, konijnen en pony's te vinden. Onze gasten vinden het geweldig om te helpen met het voeren en verzorgen van de dieren", vertelt René.

Stratech Booking is overzichtelijk, eenvoudig in gebruik en betaalbaar.

Nog voordat René en Dora de boerderijcamping goed en wel van de grond hadden, waren ze vastbesloten dat ze zo weinig mogelijk bezig wilden zijn met administratieve rompslomp. "Het liefst zijn we buiten op de boerderij of op de camping bezig. De administratie daaromheen is een noodzakelijk kwaad", vertelt Dora. De zoektocht naar een reserveringssysteem ging van start, met de hulp van een familielid die al de nodige ervaring had met dergelijke systemen. "We wilden graag een simpel systeem, eenvoudig te bedienen voor zowel onze gasten als voor ons. Een overzichtelijk systeem waar alle informatie in te vinden is. Uiteindelijk kwamen we bij Stratech uit", aldus René. Na een demonstratie van het systeem was het stel er snel uit. "We hadden er direct een goed gevoel bij. Booking is overzichtelijk, eenvoudig in gebruik en betaalbaar. We vonden het dan ook niet nodig om naar alternatieven te kijken".

Het stel staat positief tegenover de doorontwikkeling van Stratech Booking. René vertelt dat er een sterke ontwikkelingsslag is gemaakt. "De nieuwe Booking is erg flexibel. Je kunt alles makkelijk aanpassen. Het komt bijvoorbeeld wel eens voor dat gasten hier komen en toch liever op een andere plaats staan dan ze geboekt hadden. Dit soort aanpassingen kunnen we in de nieuwe Booking snel en eenvoudig doorvoeren, zonder dat we direct de hele reservering moeten omboeken."

We houden tijd over voor andere activiteiten

René en Dora zijn bezige bijtjes. Ze zijn dagelijks niet alleen druk met het reilen en zeilen op de camping. René heeft een dagtaak aan de werkzaamheden die horen bij het akkerbouwbedrijf en Dora runt naast de camping ook nog een eigen BSO. Het stel is dan ook gebaat bij een reserveringssysteem dat hen zoveel mogelijk ontlast van administratieve werkzaamheden. "In de drukste periodes ben ik elke avond ongeveer twee uurtjes bezig met het afhandelen van de reserveringsadministratie. Als we Booking niet hadden zou dat veel meer tijd kosten", aldus René.

René en Dora Buist - Boerderijcamping De Hinde

80% procent van alle reserveringen komt via online boeken binnen

De boerderijcamping doet het goed. "We hebben het steeds drukker. We hebben het afgelopen jaar beter gedraaid dan het jaar ervoor", vertelt René. "De afgelopen zomermaanden zaten we zelfs helemaal vol!" Vooral het aantal reserveringen dat via de website binnenkomt is in de afgelopen jaren sterk toegenomen, merkt het stel op. "Toen we net begonnen kwam zo'n veertig procent van alle reserveringen online binnen. De meeste mensen stuurden toen nog een mailtje of belden ons op om een plekje op de camping te reserveren. Tegenwoordig komt tachtig procent via online boeken binnen. Daar zijn we heel erg blij mee!"

Professionalisering en betrouwbaarheid

Naast tijdsbesparing en een groei van het aantal (online) boekingen, is René van mening dat Booking bijdraagt aan een professionele uitstraling van de camping. "Onze gasten vinden onze website en het online reserveringsgedeelte er mooi en overzichtelijk uitzien. Dat doet wel wat met je uitstraling." "Vooral ook het gemak waarmee je via onze website een reservering kunt plaatsen is hierbij belangrijk", vult Dora aan. "Niets is zo vervelend dan dat je als gast ergens een reservering wilt plaatsen, maar dat je er op de website niet uitkomt. Booking is makkelijk en het werkt gewoon, daar hoef je niet achteraan".

René merkt op dat niet alleen hun gasten, maar ook zakelijke instanties zoals gemeenten waarde hechten aan deze professionalisering. "Eens in de zoveel tijd moeten we de betaalde toeristenbelasting doorgeven aan de gemeente. Hiervoor downloaden we een rapport uit Booking dat we rechtstreeks naar de gemeente doorsturen. Het komt toch betrouwbaarder over als de gegevens uit een extern reserveringssysteem komen, dan wanneer je zelf wat cijfers op papier zet."

Met Stratech Booking kunnen we onze groei ambities waarmaken

René en Dora hebben grootse toekomstplannen voor de boerderijcamping. René vertelt over hun uitbreidingsplannen: "We willen de grond aan de overkant kopen om er een nieuw natuurgebied van te maken, zodat onze gasten hier mooie wandelingen kunnen maken. Daarnaast telt de camping momenteel tien kampeerplekken en een huisje. We willen het liefst groeien naar twintig kampeerplekken, met behoud van ons kleinschalige en gemoedelijke karakter."

Het stel ziet in deze toekomstplannen zeker een rol weg gelegd voor Stratech Booking. "Ik denk zeker dat Booking met ons mee kan groeien en dat Booking ons kan ondersteunen bij onze groeiplannen", aldus René.

Ons reserveringssysteem

Reserveringssysteem

Samen de top bereiken met de beste totaaloplossing

Gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem voor campings en bungalowparken.

Ontdek ons reserveringssysteem

Andere recreatiebedrijven over Stratech

Lees meer

Lees in 6 min

Middels één klik op de knop is alles geregeld voor Camping De Koekoek

"Stratech Booking heeft ons echt ontzorgd tijdens de drukte van het afgelopen vakantieseizoen."

Isabelle van Blaricom

Mede eigenaresse

Lees in 4 min

Recreatiebranche De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

"Dankzij Stratech zijn we gegroeid in de manier waarop we marketing bedrijven."

Angelique Joosten

Directrice

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

Recreatiepark De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech