Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis CTA-Carmen-en-Johanna
[WEBINAR] Terugblik 2023 & Vooruitblik 2024
Claim jouw plekje
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Download brochure
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis CTA-Carmen-en-Johanna
[WEBINAR] Terugblik 2023 & Vooruitblik 2024
Claim jouw plekje
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Download brochure

15% hogere bezettingsgraad voor Buitenleven Vakanties

Buitenleven Vakanties maakt sinds 2014 gebruik van Stratech-RCS Enterprise. Dit levert hen direct diverse voordelen op. Robert Dorenbusch - a.i. Directeur Buitenleven Vakanties - licht toe hij zij deze voordelen ervaren en hoe ons reserveringssysteem bijdraagt aan de realisatie van hun doelstellingen.

“Mede dankzij Stratech is de bezettingsgraad met 15% gestegen!"
Highlights:
  • Goed verlopen implementatie
  • Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem
  • Gestegen bezettingsgraad
Ontdek Stratech Booking
Heb je vragen?
Plan een live demo!

Buitenleven Vakanties

Buitenleven Vakanties is een initiatief van drie natuurorganisaties van Nederland: De12Landschappen, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Ze onderscheiden zich van andere organisaties door de hoge kwaliteit en comfort in de vakantiewoningen. Daarnaast voldoen alle woningen aan de criteria van rust, ruimte en privacy onder andere door hun unieke ligging in de natuur.

De vakantiewoningen van Buitenleven Vakanties bevinden zich in een wat hoger segment. Robert beschrijft de doelgroep als volgt: "Er is een steeds groter wordende doelgroep die niet meer per se vermaakt wil worden op de vakantieparken, maar die zichzelf willen vermaken in de natuur. Deze doelgroep heeft de iets hogere kosten, gerelateerd aan de hogere beheerkosten voor een woning midden in de natuur er graag voor over. De grote tevredenheid van de gasten leidt tot een hoge loyaliteit en veel mond-tot-mond reclame. Belangrijk voor Buitenleven Vakanties is dan ook het bewaken van het concept van waar een woning aan moet voldoen. Het gaat hen hierbij om kwaliteit boven kwantiteit". 

Goed verlopen implementatie

Buitenleven Vakanties heeft in 2014 gekozen voor het reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise voor het gehele proces van online zoeken en boeken, plannen en reserveren tot en met facturatie en eindafrekening. Robert licht de implementatie van Stratech RCS Enterprise bij Buitenleven toe: "De implementatie van de software is door een goede begeleiding van de Consultant goed verlopen. De Consultant had accurate kennis van de bedrijfsprocessen en stelde de juiste vragen om het systeem voor ons zo optimaal mogelijk in te richten".

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Stratech-RCS Enterprise bevat een planbord van waaruit direct boekingen gemaakt en omgeboekt kunnen worden. Dit wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren: "Het is zonder veel instructies eenvoudig te gebruiken. Een bedrijfsproces moet naar mijn idee echter continu worden geoptimaliseerd. Het systeem is zeer flexibel en kan bijna alles wat wij willen ondersteunen", aldus Robert.

"Op maat gemaakte boekingsstraat bewijst zich"

Eén van de belangrijkste voorwaarden van het nieuwe reserveringssysteem was destijds de mogelijkheid voor een op maat gemaakte online boekingsstraat. Robert vertelt dat meer dan 80% van de reserveringen online verloopt. Hij is dan ook erg tevreden over hun huidige boekingsstraat: "Deze boekingsstraat heeft zich na enkele aanloopprobleempjes goed bewezen. We hebben voor de bouw van de website gekozen voor Snakeware, een partner van Stratech. Doordat Snakeware en Stratech hun ontwikkelingen goed op elkaar afstemmen, sluit de functionaliteit op de website bijna naadloos aan op de Stratech. Dit zorgt ervoor dat wij met minimale resources veel reserveringen kunnen plaatsen.

"Mede dankzij Stratech-RCS Enterprise is de bezettingsgraad met 15% gestegen"

Eind 2014 is Buitenleven Vakanties in de nieuwe vorm en met de nieuwe website gelanceerd, dit heeft direct tot resultaat geleid. Robert: "Staatsbosbeheer Buitenleven kende altijd al een hele hoge bezettingsgraad, maar de bezettingsgraad is over de afgelopen periode met 15% gestegen. Dit is naast de succesvolle marketingcampagne deels ook toe te kennen aan de nieuwe website en daarmee de mogelijkheden van Stratech RCS Enterprise".

Ons reserveringssysteem

Reserveringssysteem

Samen de top bereiken met de beste totaaloplossing

Gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem voor campings en bungalowparken.

Ontdek ons reserveringssysteem

Andere recreatiebedrijven over Stratech

Lees meer

Lees in 6 min

Geen omkijken meer naar boekingen voor De Wâldsang

"Stratech Booking levert tijdbesparing op en vooral heel veel gemak."

Jan Willem Russchen

Eigenaar

Lees in 4 min

Recreatiebranche De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

"Dankzij Stratech zijn we gegroeid in de manier waarop we marketing bedrijven."

Angelique Joosten

Directrice

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

[WEBINAR] Terugblik 2023 & Vooruitblik 2024. Claim jouw plekje!

Geen omkijken meer naar boekingen voor De Wâldsang

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech