Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Listing highlighted cards - Logo
Leisure in Business
Lees meer
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Plan adviesgesprek
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis Listing highlighted cards - Logo
Leisure in Business
Lees meer
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Plan adviesgesprek

Stratech Insight: direct inzichtelijk hoe je bedrijf ervoor staat

Met Stratech Insight heeft u altijd en overal inzicht in de actuele management informatie. Hierdoor kunnen altijd de juiste beslissingen worden genomen op basis van de juiste gegevens, gebaseerd op de actuele situatie of historische informatie. 

Gerri van Gerner - Weelink, directeur van Bungalowpark Hoge Hexel, vertelt graag over haar gebruikerservaringen.
"Stratech Insight is heel gebruiksvriendelijk, 
overzichtelijk en snel."
Highlights:
  • Online reserveringssysteem
  • Minicamping
  • 10 kampeerplekken
Ontdek Stratech Insight
Heb je vragen?
Contact onze specialist

Volgens Gerri is Stratech Insight een gat in de markt: "Ik word heel erg gelukkig van cijfers en het feit dat deze overzichtelijk worden weergegeven. Stratech Insight is grafisch een heel mooi programma waarmee ik heel snel en op overzichtelijke wijze inzicht heb in de voor mij belangrijke cijfers. Mijn collega is net zo enthousiast, zo niet nóg enthousiaster, als dat ik ben. We zitten 's avonds en in onze vrije tijd van alles uit te proberen".

Van mappen vol geprinte verhuurcijfers naar één druk op de knop in Stratech Insight

"Stratech Insight is heel gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en snel. Eerder draaide ik verhuurcijfers uit, dat deed ik standaard elke week. Eigenlijk heb ik niet de tijd en gunde ik mezelf niet de tijd om deze elke week grondig te analyseren. Hierdoor ontdekte ik een negatieve trend soms net op het moment dat het te laat was om extra aandacht te geven", aldus Gerri.

Stratech Insight maakt eenvoudig in één oogopslag duidelijk wat de prestaties van een recreatieonderneming zijn en waarop men dient te anticiperen: "Binnen Insight is dat allemaal ontzettend overzichtelijk, je ziet het direct. Je hebt direct inzicht in welke soort bungalows voor- en achterlopen, wanneer je doorklikt wordt dit gespecificeerd per type. Ik weet nu binnen 5 minuten precies welke objecten achterblijven (of niet) en dus meer (of minder) aandacht nodig hebben. Voor mijn eigen referentiekader gebruik ik de verhuuropbrengsten rapportage er nog wel bij".

Direct actie ondernemen op basis van bevindingen

Gerri maakt regelmatig gebruik van Stratech Insight. Op basis van de inzichten die ze heeft verkregen, heeft ze afwijkingen tijdig kunnen signaleren en direct actie ondernomen: "Ik gebruik Stratech Insight ongeveer drie keer per week. Binnen Insight kijk ik vooral naar de omzet, de manier waarop het geboekt is en of er weken en typen achterlopen op de rest. Ik zag bijvoorbeeld een bepaald type bungalow achterliep, toen ben ik daar direct acties op gaan zetten. Je traceert eventuele afwijkingen met behulp van Insight gewoon veel sneller, dus kunt veel sneller actie ondernemen".

Eenvoudig verbanden leggen en diverse reserveringsgegevens combineren

Het dashboard van Stratech Insight beschikt over meerdere werkbladen, binnen deze bladen kunnen eenvoudig analyses op basis van bijvoorbeeld verblijfdatum, boekdatum, bezettingsgraad, artikelomzet en debiteuren worden gemaakt.

"Van alle werkbladen gebruik ik vooral de 'Verblijfdatum vergelijk YTD' en de 'Begroting YTD', ook ben ik aan het analyseren op basis van de bezettingsgraden. Ondanks het feit dat ik binnen Stratech Insight heel makkelijk zelf rapportages kan maken, mis ik wel de 'één druk op de knop rapportages'. Een stuk of vier rapportages die standaard zijn ingericht en waar je zelf niets meer aan hoeft te doen", aldus Gerri.

Een onderbouwd onderbuikgevoel

Op de vraag of Gerri anders is gaan sturen door de inzichten die ze heeft met Insight kan ze kort zijn: "Ik stuur nu niet per se anders, maar door Insight wordt met cijfers onderbouwd wat je gevoel altijd al zei. Je acteert vaak op basis van een globaal overzicht in combinatie met een soort onderbuikgevoel, dit gevoel wordt nu door Insight bevestigd (of juist niet en dat is ook alleen maar goed). Ik kan nu veel sneller anticiperen en dus ook op het juiste moment bijsturen, iets dat ik hiervoor niet kon"

Ons reserveringssysteem

Reserveringssysteem

Samen de top bereiken met de beste totaaloplossing

Gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem voor campings en bungalowparken.

Ontdek ons reserveringssysteem

Andere recreatiebedrijven over Stratech

Lees meer

Lees in 6 min

Boerderijcamping De Hinde kiest voor gemak en eenvoud met Stratech

"Dankzij Stratech Booking houden we tijd over voor andere activiteiten."

René en Dora Buist

Eigenaren

Lees in 4 min

Recreatiebranche De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

"Dankzij Stratech zijn we gegroeid in de manier waarop we marketing bedrijven."

Angelique Joosten

Directrice

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

Recreatiepark De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

Leisure in Business: hét kennisevent dat je niet mag missen!

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech