Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis CTA-Carmen-en-Johanna
[WEBINAR] Terugblik 2023 & Vooruitblik 2024
Claim jouw plekje
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Download brochure
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis CTA-Carmen-en-Johanna
[WEBINAR] Terugblik 2023 & Vooruitblik 2024
Claim jouw plekje
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Download brochure

De Kurenpolder Recreatie en hun keuze voor Stratech

Door de sterke groei van De Kurenpolder Recreatie waren zij op zoek naar een reserveringssysteem dat naadloos aansluit op de diverse werkzaamheden en tevens zorgt voor meer tijd voor meer gasten.   Sandra de Jongh - Management - licht graag toe hoe de vele mogelijkheden en het gebruiksgemak van ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise ze heeft overtuigd.
"Het maken van een reservering met Stratech-RCS Enterprise blijkt erg eenvoudig."
Highlights:
  • Tijdsbesparing en gebruikersgemak
  • Eenvoudig reserveren
  • Meer tijd voor meer gasten
Ontdek Stratech Booking
Heb je vragen?
Plan een live demo!

De Kurenpolder Recreatie

De Kurenpolder Recreatie ligt op een steenworp afstand van het nationaal park De Brabantse Biesbosch, één van de grootste en meest waardevolle natuurparken van Nederland. Het recreatiebedrijf verhuurt zo'n 350 jaarplaatsen, 300 seizoenplaatsen, ongeveer 200 vakantieplaatsen en 30 vakantiechalets.

Op het park bevinden zich naast de ruime campingplaatsen en vakantiechalets een groot subtropisch zwembad, een gezellige plaza, strandbad met zandstranden en ligweiden, speeltoestellen, tennisbanen en een skatebaan (2015).

Meer tijdbesparing en gebruiksgemak voor de medewerkers

Doordat De Kurenpolder Recreatie in de loop der jaren is uitgegroeid tot een uitgebreid recreatiepark, voldeed het oude reserveringssysteem steeds minder aan de wensen en eisen: "Het automatiseringssysteem waar we als klein bedrijf mee begonnen, paste steeds minder bij onze huidige organisatie. Steeds vaker vroegen we ons af of bepaalde handelingen niet anders konden: we waren prima thuis in het systeem waarmee we geruime tijd werkten, maar de complexiteit ging ons steeds meer tegenstaan. We waren veel tijd bezig met bijvoorbeeld het debiteurenbeheer. Ook het aanpassen van tarieven, arrangementen en betalingssystemen kostten veel tijd. Dit betekent vanzelfsprekend dat ook de inwerktijd voor nieuwe medewerkers veel langer was dan gewenst", aldus Sandra de Jongh - Management De Kurenpolder Recreatie.

"Het maken van een reservering met Stratech-RCS Enterprise blijkt erg eenvoudig"

De vele mogelijkheden en het gebruiksgemak van ons reserveringssysteem zijn volgens Sandra doorslaggevend geweest voor de keuze van De Kurenpolder voor Stratech-RCS Enterprise: "Na uitgebreide en verhelderende demo's hebben we definitief gekozen voor het reserveringssysteem van Stratech. We zijn in augustus gestart met de inrichting; we hebben dus nog geen vakantieseizoen gewerkt met het systeem, maar nu al zien we hoe eenvoudig het is om in te richten, te wijzigen, selecties te maken en naar eigen wensen te gebruiken. Ook het reserveren blijkt erg eenvoudig. Erg fijn om te zien dat onze medewerkers met een minimale uitleg aan de slag kunnen met het systeem". 

Gasten kunnen 24 uur faciliteren met de Mijn Omgeving

De Kurenpolder Recreatie wil meer tijd voor meer gasten. Zowel vanuit dat oogpunt als vanuit de ontwikkelingen in de recreatiemarkt, is het van belang zelfredzaamheid door en voor de gast te stimuleren. Dit bijvoorbeeld door de gast online inzicht te geven in de status van zijn of haar reservering(en), zelf gastgegevens te laten wijzigen of toe te voegen, betalingen te laten verrichten en artikelen bij te laten boeken. Hierdoor zullen zowel de receptie als de gast zelf minimale tijd kwijt zijn aan het afhandelen van kleine en eenvoudige zaken. 

Zo ook voor De Kurenpolder: "De Mijn Omgeving is natuurlijk heel handig voor onze medewerkers, maar vooral voor onze gasten die 24 uur per dag hun boeking kunnen inzien, artikelen kunnen bijboeken en hun administratie kunnen inzien."

Meer tijd voor meer gasten

"We zijn erg blij dat we de stap naar een nieuw reserveringssysteem hebben gemaakt en zijn er van overtuigd dat we de juiste keuze hebben gemaakt. We zien uit naar nog meer tijd voor onze gasten. Want daar draait het om bij De Kurenpolder: ervoor zorgen dat onze gasten zich welkom voelen en een geweldige tijd beleven. Of het nu is voor een dagje of een hele vakantie", aldus Sandra.

Ons reserveringssysteem

Reserveringssysteem

Samen de top bereiken met de beste totaaloplossing

Gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem voor campings en bungalowparken.

Ontdek ons reserveringssysteem

Andere recreatiebedrijven over Stratech

Lees meer

Lees in 6 min

Geen omkijken meer naar boekingen voor De Wâldsang

"Stratech Booking levert ons tijdbesparing op en vooral heel veel gemak."

Jan Willem Russchen

Eigenaar

Lees in 4 min

Recreatiebranche De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

"Dankzij Stratech zijn we gegroeid in de manier waarop we marketing bedrijven."

Angelique Joosten

Directrice

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

[WEBINAR] Terugblik 2023 & Vooruitblik 2024. Claim jouw plekje!

Geen omkijken meer naar boekingen voor De Wâldsang

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech