Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Download brochure
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Download brochure

Recreatiepark TerSpegelt: "Samen met Stratech een mooie toekomst tegemoet"

Benieuwd hoe ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise het gehele bedrijfsproces van Recreatiepark TerSpegelt volledig ondersteunt? Bekijk de referentvideo. 

Liever alleen de highlights lezen? Lees dan verder onder de video.

 

“Een hogere bezetting en meer omzet dankzij Stratech Insight, Stratech Campaign en Stratech Pricing.”
Highlights:
  • Tijdbesparing
  • Reserveringssysteem, Management informatie, (Gast)marketing, Pricing
  • Ondersteuning gehele bedrijfsproces
Ontdek Stratech Booking
Heb je vragen?
Contact onze specialist

Eind 2019 heeft Recreatiepark TerSpegelt de keuze gemaakt voor Stratech-RCS Enterprise. De vele mogelijkheden van ons reserveringssysteem, de koppelingen die we hebben met systemen van partners en de jarenlange ervaring van Stratech binnen de recreatiebranche waren hiervoor doorslaggevend. Wat heeft ze dit naast tijdbesparing en omzetverhoging nog meer opgeleverd?

We gaan in gesprek met Dorien Verschuijten | Manager Marketing & Communicatie bij Recreatiepark TerSpegelt over onder andere hun keuze voor Stratech, de voordelen die ons reserveringssysteem ze heeft opgeleverd en hoe ze de samenwerking ervaren. Benieuwd hoe Stratech hun gehele bedrijfsproces volledig ondersteunt? 


"Stratech ondersteunt onze gehele bedrijfsvoering volledig"

Stratech ondersteunt de gehele bedrijfsvoering van TerSpegelt op alle fronten: "Het gebruik van Stratech heeft ons tijd opgeleverd. Denk aan de manier waarop we reserveringen bevestigen maar denk ook aan de manier waarop we prijzen en producten in het reserveringssysteem kunnen zetten voor volgend seizoen.

Stratech geeft ons ook de mogelijkheid om beter te kunnen communiceren met de gast. Daarnaast kunnen we met Stratech koppelen met diverse systemen. Denk aan de kassa en toegangscontrole, wat hierdoor allemaal veel soepeler verloopt. Stratech ondersteunt ons gehele bedrijfsproces dan ook volledig. Denk aan de receptie, denk aan de marketingafdeling maar denk ook aan de management informatie".

Hogere bezetting en omzet

TerSpegelt maakt volop gebruik van onze deeloplossingen en behaalt hiermee ook optimaal resultaat: "Met het gebruik van Stratech Insight hebben we beter inzicht in onze management informatie zodat we hiermee kunnen gaan sturen en uiteindelijk een hogere bezetting kunnen halen. Stratech geeft ons ook de mogelijkheden om beter te kunnen communiceren met die gast.

Door de koppeling met Stratech Campaign kunnen we gasten door middel van transactionele mails beter bereiken. Denk hierbij aan een aankomst- of vertrekmailing, maar ook aan commerciële mails zoals een goede aanbieding voor een bepaalde periode die je naar een selectie van het adressenbestand kunt sturen. Door het gebruik van Stratech Campaign kunnen we bepaalde groepen gasten beter benaderen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan alle Duitse gasten, die op het laatste moment niet naar ons park konden komen. Die hebben we persoonlijk kunnen benaderen en netjes hun boeking kunnen omzetten waardoor we op die plekken weer andere gasten konden ontvangen. Maar je kan bijvoorbeeld ook denken aan gezinnen met kinderen die we graag wilden informeren over de nieuwe tieneractiviteit die we bij ons op het park hebben. Met Stratech Campaign is dat heel snel geregeld. Stratech Campaign heeft ons dan ook echt door die coronatijd heen geholpen.

En sinds kort werken we ook met Stratech Pricing. Hierdoor kunnen we onze prijzen dynamisch inzetten wat ons weer meer omzet geeft", aldus Dorien.

Stratech biedt vele mogelijkheden en ervaring in de recreatiebranche

Ontzorging en hierdoor alle tijd hebben voor de gast is volgens Dorien erg belangrijk voor het recreatiepark, zodat ze de gast optimaal kunnen laten genieten: "Belangrijk aan een reserveringssysteem vinden we dat we onze tijd kunnen besteden aan het contact met die gast dus dat we eigenlijk ontzorgd worden. Maar dat we wel inzicht hebben in wat er gebeurt en dat het online boeken volledig door kan lopen.

Eind 2019 zijn we dan ook overgestapt naar Stratech vanwege de vele mogelijkheden die het reserveringssysteem biedt, maar ook de koppeling met andere systemen en de ervaring die Stratech al heeft binnen de recreatiebranche. De overstap naar Stratech; we zagen er in eerste instantie erg tegenop. Maar dat is zó soepel verlopen, in twee maanden konden we het systeem volledig gebruiken".

"Samen met Stratech een mooie toekomst tegemoet"

Ons belangrijkste doel is een nauwe samenwerking met onze klant, om zo samen tot het beste resultaat te komen en alles uit een recreatiebedrijf te kunnen halen. Dit wordt ook zo door TerSpegelt ervaren: "We ervaren de samenwerking met Stratech als erg prettig. Geen vraag is te gek. Maar als we dan een vraag stellen, dan krijgen we ook een vraag terug: Is dit wel de goede oplossing? Past dit wel binnen het bedrijf? Om zo samen te komen tot dé perfecte oplossing.

Ik zou Stratech dan ook aanbevelen aan andere grote recreatiebedrijven zoals TerSpegelt, waar je een aanbod hebt van kamperen maar ook van huuraccommodaties. Stratech biedt echt volop mogelijkheden en kunnen op maat heel veel voor je betekenen. Echt geen vraag is te gek en er wordt naar een oplossing gezocht. TerSpegelt is altijd volop in beweging. We zijn flink aan het uitbreiden, we zijn dingen aan het vernieuwen, op zoek naar innovatie. En we merken dat Stratech dat ook is dus samen kunnen we een mooie toekomst tegemoet.

Over Recreatiepark TerSpegelt

In de bosrijke Brabantse Kempen vind je het unieke 5-sterren Recreatiepark TerSpegelt. Liggend aan het water (het park kent maar liefst 3 waterplassen), midden in de schitterende natuur en met alle voorzieningen bij de hand. Naast verschillende soorten kampeerplaatsen vind je op TerSpegelt ook lodges en chalets, een overdekt speelparadijs, talloze speelveldjes, veel leuke activiteiten én heerlijke horecagelegenheden. Jaarlijks ontvangen zij duizenden gasten voor een heerlijke vakantie of een weekendje weg waarbij zo'n 250 medewerkers zich elke dag samen volop inzetten om deze gasten een onvergetelijke vakantie te laten beleven.

Onze automatiseringsoplossingen

Reserveringssysteem

Samen de top bereiken met de beste totaaloplossing

Gebruiksvriendelijk online reserveringssysteem voor campings en bungalowparken.

Ontdek ons reserveringssysteem

Stratech insight

Meer inzicht in actuele management-informatie

Altijd en overal inzicht in de actuele management informatie.

Ontdek Stratech Insight

Stratech Campaign

Bereik je gasten met effectieve mailings

Eenvoudig gasten segmenteren en gepersonaliseerde berichten sturen.

Ontdek Stratech Campaign

Stratech Pricing

Meer omzet door effectief prijsbeleid

Snel inspelen op veranderende vraag middels prijsaanpassingen.

Ontdek Stratech Pricing

Andere recreatiebedrijven over Stratech

Lees meer

Lees in 6 min

Boerderijcamping De Hinde kiest voor gemak en eenvoud met Stratech

"Dankzij Stratech Booking houden we tijd over voor andere activiteiten."

René en Dora Buist

Eigenaren

Lees in 4 min

Recreatiebranche De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

"Dankzij Stratech zijn we gegroeid in de manier waarop we marketing bedrijven."

Angelique Joosten

Directrice

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

Recreatiepark De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech