Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Download brochure
Oplossingen Oplossingen Oplossingen en knowhow
Daarom Stratech Leisure
Over ons team
Producten Producten Reserveringssysteem Stratech Booking
Stratech Booking
Ontdek Stratech Booking
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis Webinar-Campingbeleving
[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers
Aanmelden
Over ons Over ons Succesverhalen Stratech Leisure
Succesverhalen
Lees meer
Contact Contact Zoeken Download brochure

Staatsbosbeheer kiest voor een optimale ondersteuning

Bij hun keuze voor een reserveringssysteem was het voor Staatsbosbeheer belangrijk een partner te vinden met veel kennis van en ervaring binnen de recreatiebranche.

Robert Dorenbusch - Project Manager Staatsbosbeheer Buitenleven - licht graag toe waarom zij de keuze voor Stratech-RCS Enterprise hebben gemaakt.
“Stratech-RCS Enterprise dekt zonder maatwerk meer dan 90% van onze wensen en eisen. Voor de andere 10% zullen we ons proces aanpassen.”
Highlights:
  • No-nonsense manier van communiceren
  • Compleet en overzichtelijk
  • Op maat gemaakte boekingsstraat
Ontdek Stratech Booking
Heb je vragen?
Contact onze specialist

Staatsbosbeheer Buitenleven

Staatsbosbeheer zet zich in voor een natuurlijke leefomgeving waarmee mensen zich verbonden voelen, een leefomgeving waar alle Nederlanders genieten van het 'buiten'-beleven. Met deze insteek bezit en verhuurt Staatsbosbeheer Buitenleven 57 vakantiewoningen en 64 kampeerterreinen op droomplekken in de Nederlandse natuur (2014).

Compleet en overzichtelijk reserveringssysteem

Staatsbosbeheer Buitenleven was op zoek naar een compleet en overzichtelijk reserveringssysteem, geïntegreerd met een perfect ingerichte online boekingsmodule op hun website. Robert: "Stratech-RCS Enterprise dekt zonder maatwerk meer dan 90% van onze wensen en eisen. Voor de andere 10% zullen we ons proces aanpassen".

Daarnaast was het voor Staatsbosbeheer Buitenleven belangrijk een partner te vinden met veel kennis van en ervaring binnen de recreatiebranche: "Met Stratech-RCS Enterprise hoeven wij ons niet meer bezig te houden met het doorontwikkelen van het systeem en kunnen we ons focussen op onze business. Daarnaast werd tijdens de pakketselectie niet alleen verteld wat allemaal wel kon, maar ook wat niet kon. Deze duidelijke no-nonsense manier van communiceren past bij Staatsbosbeheer Buitenleven", aldus de heer Dorenbusch. Hun keuze is daarom gevallen op Stratech-RCS Enterprise.

Maximale beleving tijdens het online boeken met perfect ingerichte boekingsstraat

Staatsbosbeheer Buitenleven hecht veel waarde aan een duidelijke en slim opgebouwde online boekingsmodule op hun website, waarin maximaal aandacht moet worden besteed aan het creëren van beleving voor de gast. Stratech-RCS Enterprise biedt de mogelijkheid van een op maat gemaakte online boekingsmodule, waarbij de gehele boekingsstraat naar eigen wensen kan worden ingericht. Hierdoor is Staatsbosbeheer in staat om haar gasten in zo weinig mogelijk stappen te verleiden tot het maken van een boeking. Doordat deze boekingsmodule eenvoudig binnen de website kan worden geïntegreerd en kan worden gekoppeld aan het reserveringssysteem, verschijnen de gemaakte online boekingen direct in het reserveringssysteem. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op.

Voor het creëren van een optimale beleving voor de gast, zal Stratech-partner Snakeware de gehele website van Staatsbosbeheer Buitenleven vernieuwen. Voor een optimale, naadloze integratie van de boekingsmodule in de website van Staatsbosbeheer Buitenleven, zal gebruik worden gemaakt van de op maat gemaakte boekingsmodule van Snakeware. Deze module is de schakel tussen de database van Stratech-RCS Enterprise en de online boeken website. 

Praktisch onbegrensde prijs- en kortingsberekening

Het reserveringssysteem waar Staatsbosbeheer Buitenleven in het verleden mee werkte bevat geen mogelijkheden voor onder andere last-minute kortingen, vroegboekkortingen en actiecodes. Binnen Stratech-RCS Enterprise zijn de mogelijkheden in prijs- en kortingsberekening echter praktisch onbegrensd. Hierdoor is Staatsbosbeheer in staat om, met behulp van periode- en duurafhankelijke kortingen evenals doelgroep gerichte acties, snel en accuraat op de huidige marktsituatie in te spelen en hun bezettingsgraad en omzet te verhogen.

Ons reserveringssysteem

Reserveringssysteem

Samen de top bereiken met de beste totaaloplossing

Gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem voor campings en bungalowparken.

Ontdek ons reserveringssysteem

Andere recreatiebedrijven over Stratech

Lees meer

Lees in 6 min

Boerderijcamping De Hinde kiest voor gemak en eenvoud met Stratech

"Dankzij Stratech Booking houden we tijd over voor andere activiteiten."

René en Dora Buist

Eigenaren

Lees in 4 min

Recreatiebranche De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

"Dankzij Stratech zijn we gegroeid in de manier waarop we marketing bedrijven."

Angelique Joosten

Directrice

Meld je aan voor onze updates

Net als 1200+ recreatie professionals en ontvang exclusieve content 🤩

knowhow

knowhow

Wij maken recreatiebedrijven beter met onze innovatieve softwareoplossingen en ervaring. We staan náást de ondernemer met als belangrijkste doel: jou nóg succesvoller maken.

Ons verhaal
Oplossingen Automatiseren Optimaliseren Personaliseren Reserveringssysteem Over Stratech Leisure Onze specialisten Onze partners Onze succesverhalen Contact & Support Uitgelicht

Recreatiepark De Leistert stijgt boven zichzelf uit dankzij Stratech

[WEBINAR] Optimale gastbeleving & Benchmark cijfers

Bel 053 480 4080 info@stratechleisure.nl Disclaimer Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech